Dataprey.fi

Tietojen palautus

Olemme johtava suomalainen yritys, mitä tulee tietojenpalautukseen. Vankan kokemuksen asiantuntijamme palauttavat sinun tietosi edullisesti, luottamuksellisesti sekä nopeasti. Meidän käytössämme on alan uusimmat ja parhaat laitteet sekä ohjelmistot. Lisäksi apunamme on vuosien kokemus tietojen palautuksesta sekä oma puhdasilmalaboratorio.

Puhdasilmatila mahdollistaa kaiken tasoisten palautustöiden hoitamisen täysin kotimaisin voimin, itsenäisesti sekä kohtuullisilla hinnoilla. Annamme ainoana yrityksenä Suomessa täyden rahat takaisin takuun kaikille töille mikäli se epäonnistuu. Emme siis laskuta epäonnistuneesta työstä mitään.

Muistathan myös, että työntekijöitämme sitoo erittäin tiukka salassapitovelvollisuus. Tiedot ovat meidän käsissämme täysin turvassa, olivat ne sitten kuinka arkaluontoisia tahansa. Omista laboratorioista johtuen kaikki tieto pysyy kokoajan samojen seinien sisällä, joten tietosi ei missään vaiheessa voi joutua ulkopuolisen käsiin.

Miltä tallennusvälineiltä tietojen palautus onnistuu?

Palautus onnistuu lähes miltä tahansa digitaaliselta tallennusvälineeltä:

  • Microdrive levyiltä
  • USB-muistitikuilta
  • Kaikilta mahdollisilta muistikorteilta
  • Varmistusnauhoilta
  • CD-, DVD- ja ZIP-levyiltä
  • Levykkeiltä & kovalevyiltä
  • Digibokseista
  • Puhelimista
  • Musiikkisoittimista

Mitkä ovat tietojen palauttamisen onnistumismahdollisuudet ja hinta?

Onnistuminen on meille erittäin tärkeää, kuten varmasti sinullekin. Teemme aina kaikkemme ja vaikka kahteen kertaan, että työ saadaan maaliin. Onnistumisprosenttimme on yli 90, joten on erittäin todennäköistä, että tietojen palautus onnistuu.

Hintojen suhteen valitettavasti ei ole mitään suoraa luetteloa. Hinnat vaihtelee kohteen sekä sen suhteen miten pahasti ja miten se on vaurioitunut. Saat kuitenkin asiakaspalvelustamme hyvin suuntaa antavan arvion kertomalla heille kohteesi. Teemme myös aina maksuttoman analyysin mahdollisesta onnistumisesta, sekä palautuksen onnistumisesta. Voit myös lähettää tallennusvälineesi meille tutkittavaksi ja palaamme asiaan hinta-arvion kera ennen varsinaista työn aloittamista.

Muista myös, että laskutamme ainoastaan onnistuneet työt. Epäonnistuneet työt on siis asiakkaalle täysin maksuttomia, joskaan ei tietenkään toivottuja. Olemmekin ainoa yritys ainakin Suomessa joka antaa työlleen tämän tyyppisen takuun.

Kuinka kauan tietojen palauttaminen kestää?

Palautuksen kesto vaihtelee, mutta yleensä se kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Työn kestoon vaikuttaa tietenkin vian laatu sekä mistä laitteesta on kyse. Jokainen työ on siis tietyllä tapaa yksilöllinen ja tästä johtuen sekä hintaa, että kestoa on ikävä kyllä täysin mahdotonta sanoa etukäteen.

Voit halutessasi valita työllesi kiireellisen statuksen ja silloin teemme sen aina nopeammalla aikataululla mikäli mahdollista. Muistathan kuitenkin, että tästä laskutamme onnistuneissa töissä hieman enemmän.