Dataprey.fi

Tietojen tuhoaminen

Meiltä onnistuu myös tietojen tuhoaminen laadukkaasti ja luottamuksella. Teemme laatutyötä takuulla myös tälläkin saralla. Tuhoamme kaiken tiedon ja datan kaikista käytöstä poistetuista tallentimista.

Mikäli koneesi sisältää poikkeuksellisen arkaluontoista materiaalia ja aiot luopua siitä syystä tai toisesta. Muista, että pelkkä koneen alustaminen ja kaiken uudelleen asentaminen ei vielä poista kaikkea tietoa. Me esimerkiksi osaamme kaivaa sen kaiken poistetun datan vielä takaisin.

Mieti tarkkaan

Jos haluat olla täysin varma, että tiedot on todella lopullisesti poistettu eikä kukaan pysty niitä palauttamaan niin silloin tarvitset meitä. Muista kuitenkin miettiä tarkkaan sillä tämän poiston jälkeen edes me emme pysty tietoja palauttamaan.

Mikäli aiot antaa kovalevysi eteenpäin ja siellä on tärkeää arkaluontoista materiaalia. niin on viisasta käyttää meidän palveluitamme. Käytämme useita eri menetelmiä tiedostojen poistossa ja lopullisessa tuhoamisessa. Siitä johtuen, että osaamme palauttaa poistetut tiedot hankalistakin kohteista niin osaamme myös varmistaa ettei tietojen palautus onnistu.

Sulatusuuni

Pystymme takaamaan erittäin korkean turvallisuusasteen tietojen ohjelmallisessa poistossa. Silti tietyissä tapauksissa on oltava vieläkin varmempi tietojen täydellisestä katoamisesta. Tähän tarkoitukseen meillä on sulatusuuni, jolla tallennusvälineet ja kovalevyt tuhotaan lopullisesti. Tämän uunin käsittelyn jälkeen edes me emme pysty tietoja palauttamaan eikä kyllä varmasti kukaan muukaan.

Oli kyseessä sitten henkilökohtainen tai liikesalaisuus niin voit luottavaisin mielin asioida kanssamme. Lupaamme hävittää tietosi niin ettei niitä tule kukaan enää koskaan löytämään. Meidän silppureiden ja sulatusuunin tuhoja ei pysty mikään mahti tässä maailmassa korjaamaan.

Ohjelmallinen tuhoaminen

Myös ohjelmallisesti tehtävä tietojen tuhoaminen on äärettömän tehokas. Tämä onkin hyvä keino, mikäli haluat poistaa tiedot ja laittaa tallennusvälineen jatkokäyttöön. Varmistamme monin eri metodein, että tiedot on poistettu eikä niitä voi enää palauttaa. Kokeilemme myös itse varmuuden vuoksi työn lopuksi kaikkia menetelmiämme tietojen löytämiseksi. Näin voimme luvata asiakkaalle tietojen todella olevan poissa.

Mikäli sinulla on jokin kohde tai levy mihin kaipaisit tietojen tuhoamista niin ole yhteydessä. Autamme mielellämme sinua hävittämään salattavan ja arkaluontoisen materiaalin. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai tule paikan päälle niin jutellaan lisää ja saat suuntaa antavan tarjouksen. Muista kuitenkin, että näissäkin asioissa jokainen työ on tapauskohtainen ja hinta vaihtelee riippuen työn vaikeudesta ja levyn laadusta. Ammattilaiset asiakaspalvelussamme osaavat kuitenkin antaa lähes jokaiseen tapaukseen hyvän hintahaarukan.