Dataprey.fi

Todisteiden hankinta

Autamme sinua myös tarvittaessa erinäisissä todisteiden hankinnoissa. Meillä on tähän työhön kokonaan oma työryhmä, joka on täysin erikoistunut tekemään tämän tyyppisiä töitä. He osaavat auttaa sinua kaikessa mitä tulee talousrikoksiin, tietomurtoihin, väärinkäytöksiin ja niiden selvittämisiin.

Ammattilaisemme pystyvät tutkimaan ja etsimään kaiken mahdollisen todistusaineiston mitä sähköiseltä levyltä vaan voi kuvitella löytävänsä. Materiaalin löytäminen onnistuu siis tietokoneilta, puhelimista, kamerasta, musiikkisoittimesta, nauhureista tai mistä tahansa missä on sähköinen levy.

Todisteena voi siis toimia mikä tahansa jo laitteesta poistettu tiedosto jonka ammattilaisemme laitteillaan levyltä löytävät. Myös esimerkiksi tietokoneen selaimen muisti sekä historiatiedot ovat yleisiä todisteita erilaisissa tapauksissa sekä niitä tutkiessa.

Asiakkaat

Asiakkaina tutkintapalvelullamme on henkilöitä ja tahoja laidasta laitaan. Esimerkiksi yritykset, poliisit, asianajajat, syyttäjät tai vaikka ihan yksityishenkilö. Jokaisella on täysi oikeus käyttää palveluitamme mahdollisten todisteiden löytämiseen. Tutkinta on jopa mahdollista tehdä ennen minkään syytteen tai tutkinnan aloittamista. Muista, että todisteiden etsiminen ja löytäminen voi myös hyödyntää sinua itseäsi jos tarvitset todisteita vapautuaksesi vääristä syytteistä.

Teemme kaiken tämän työn aina mahdollisimman nopeasti sekä huomaamattomasti. Toimimme tietenkin myös ehdottoman luottamuksellisesti. Osastolla työskenteleviä ammattilaisia sitoo todella tiukat vaitiolosäännöt, eli vaitiolosopimus. Näitä sopimuksia voidaan myös muokata ja jopa laajentaa tapauskohtaisesti mikäli asiakas näin haluaa.

Mikä parasta niin useimmissa tapauksissa kaikki tutkimukset voidaan tehdä niin ettei koneen käyttäjä edes tiedä tai huomaa sitä. Meillä on käytössämme kaikki alan parhaat laitteet sekä ohjelmistot.

Puhdasilmalaboratorio

Meillä on myös ainoana suomessa käytössä oma yksityinen puhdasilmalaboratorio. Tämä mahdollistaa sen ettei mitään tietoja tarvitse kuljettaa tutkimusten missään vaiheessa tilojemme ulkopuolelle tai ulkomaille.

Raportti

Teemme sinulle myös aina tutkinnan valmistuttua erittäin laadukkaan ja kattavan kirjallisen raportin. Raportin luovutuksen yhteydessä kerromme asiakkaalle samalla myös suullisesti kaiken tiedon ja tulokset. Voimme myös tarvittaessa tulla esittelemään tutkimuksen tulokset oikeuteen, yritykseen tai oikeastaan mihin tahansa tilaisuuteen.

Tutkinnan valmistuttua laadimme tuloksista kattavan ja selkeän kirjallisen raportin, jonka luovutuksen yhteydessä käymme tulokset läpi myös suullisesti. Tarvittaessa tulemme esittelemään raportin yrityksen asianajajalle, johtokunnalle, oikeuden istuntoon tai muuhun vastaavaan tilanteeseen.